Üniversitemiz Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPAR) Devir Teslim Töreni Yapıldı
11 Ocak 2024 | 12:19

Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde (EPAR) devir teslim töreni yapıldı. EPAR’da gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi katıldı.

Prof. Dr. Yücel Gelişli, düzenlenen tören ile Merkez Müdürlüğü görevini Prof. Dr. Bilal Güneş’e devretti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli, EPAR Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Mahmut Çitil’e verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür etti. Prof. Dr. Yücel Gelişli; Doç. Dr. Mahmut Çitil’e, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını verdi.

Devir teslim töreni-1 Devir teslim töreni-1