EPAR Müdürü Prof. Dr. Bilal Güneş, BTK Daire Başkanı Mustafa Ermiş’i Ziyaret Etti
21 Mart 2024 | 18:08

Gazi Üniversitesi Eğitim Politikaları Araştırma Merkezi (EPAR) müdürü Prof. Dr. Bilal Güneş, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumu Daire Başkanı Mustafa Ermiş’i ziyaret etti. Ziyarete EPAR öğretim elemanı Arş. Gör. Ceren Ersoy Sağlık ve Üniversitemiz Girişimcilik ve İletişim Topluluğu Başkanı Kübra Efiloğlu da katıldı. Ziyarette iki kurum arasında iş birliği imkanları ele alındı. Toplantıda BTK Akademi kapsamında politika geliştirilmesi ve yapay zeka uygulamalarının eğitim modeline entegrasyonu konusunda çalışmalara yer verildi. EPAR’ın 10 Mayıs 2024 günü Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonu’nda düzenleyeceği Girişimci İş Fikirleri Yarışması’nda iki kurum arasında iş birliği yapılması konusunda mutabık kalındı. Ziyaret sırasında ayrıca EPAR ile BTK arasında ilerleyen dönemde de iş birliklerinin devam etmesi kararı alındı.  Mustafa Ermiş, nazik ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Bilal Güneş’e teşekkür etti. Toplantı sonunda Gazi-EPAR Müdürü Prof. Dr. Bilal Güneş; Mustafa Ermiş’e nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını verdi.

Teknolojileri Kurumu Daire Başkanı Mustafa Ermiş’i ziyaret-1 Teknolojileri Kurumu Daire Başkanı Mustafa Ermiş’i ziyaret-1 Teknolojileri Kurumu Daire Başkanı Mustafa Ermiş’i ziyaret-1