Uluslararası Yükseköğretim Sempozyumu & Üniversitelerde Eğitimin Bugünü ve Geleceği
17 Nisan 2024 | 16:10

EPAR Müdürümüz Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ; “Uluslararası Yükseköğretim Sempozyumu & Üniversitelerde Eğitimin Bugünü ve Geleceği” isimli sempozyuma katılarak davetli konuşmacı olarak bir bildiri sunmuştur.

 

Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen ve Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Finlandiya, İtalya, Norveç, Kolombiya ve Polonya’nın seçkin üniversitelerinin farklı bilim alanlarından 30’un üzerinde akademisyenin katıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim manevi mirasım bilim ve akıldır.” değerli sözünü temel alan sempozyum 17-19 Nisan 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

 

Ayrıntılarına https://ihes.gazi.edu.tr/ adresinden ulaşılabildiği sempozyumun ilk günü Açış konuşmaları ve konserden sonraki ilk oturumu EPAR müdürümüz Prof. Dr.  Bilal GÜNEŞ ile Amerika’daki Middle Tennessee State Üniverstesi (MTSU), Tennessee Stem Education Center (TSEC) yöneticisi Prof. Dr. Gregory RUSHTON’un konuşmaları ile devam etmiştir.

 

Sempozyumun ilk oturumunda Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ  “Using AI Chatbots in Physics Education: Benefits and Risks” başlıklı sunumunu gerçekleştirirken, Prof. Dr. Geregory RUSHTON ise “Promoting Higher Education Faculty Reflective Practice: Using Self Determination Theory and Positive Psychology for Institutional Change” isimli sunumunu gerçekleştirmiştir.

 

Üç gün süren sempozyum uluslararası düzeyde katılımcıların verimli sunum ve etkili iletişimi ile devam etmiştir.

 

Sempozyum çıktılarının Yükseköğretimdeki Eğitimin Geleceğine katkı sağlamasını diliyoruz.

Görseller-1 Görseller-1 Görseller-1 Görseller-1
background image